Bernadetta zorg weet hoe belangrijk zorg is. Niet alleen bij leven, maar ook zodra de dood is ingetreden. Wij zorgen voor kwaliteit en verwachten dat ook van onze partners. Omdat BernadettaZorg nèt dat stapje extra voor u wilt zetten, hebben wij een hele goede en persoonlijke uitvaartondernemer gevonden. Een ondernemer die net als ons eens stapje extra zet en de nadruk legt op ontzorgen. Maak kennis met Rashida Alberts van de Dageraad Uitvaartverzorging.

Waar staat de Dageraad voor?

uitvaartondernemer Rashida AlbertsAfscheid nemen zoals je was!
Ieder mens is uniek. Daar hoort een passend afscheid bij. Als het moment komt, hoop ik; Rashida Alberts, dat uw dierbaren afscheid van u nemen zoals u was. En daar draag ik met liefde een steentje aan bij.
Samen geven we vorm en inhoud aan de afscheidsceremonie. Speeches, muziek, gedichten, foto’s, film. Met deze persoonlijke aandacht en oog voor detail zorgen wij voor afscheid dat bij u en uw dierbare aansluit.

Rashida Alberts is een expert in haar vak.Engel

Zij kan u helpen en bijstaan bij de Surinaamse, Hindoestaanse, Chinese en Westerse (Nederlandse) uitvaarten. Zij neemt de zorg uit handen zodat u de tijd krijgt om te rouwen. Het verlies van een dierbare heeft een ontzettende impact waardoor keuzes maken in de periode van rouw nog moeilijker is. En vaak worden nabestaande overspoeld door emoties. Hoe fijn is het dan dat er iemand is die alle regelzaken voor u oppakt! Samen met u wordt het afscheid vormgegeven.  Is er iemand overleden?

Neem dan direct contact op met 06 – 814 85 213
of mail voor meer informatie: info@dedageraad-uitvaartverzorging.nl

KCC
Vragen? Wij bellen je terug