Mantelzorger zijn is mooi en eervol werk. De zorg voor een dierbare of goede kennis geeft veel voldoening en toch is dat niet altijd even gemakkelijk. Bij mantelzorg gaat het vaak om intensieve zorg voor langere tijd en dat is helaas niet (altijd) 24/7 haalbaar. Een stukje ondersteuning kan een wereld van verschil betekenen voor een mantelzorger en de zorgvrager.

Wij bieden extra ondersteuning aan mantelzorgers

Ben u een mantelzorger, en wilt u graag wat extra ondersteuning in de zorg? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen al helpen vanaf 1 uur per week, en nemen graag de nodige klusjes in en om huis over zodat u wat meer ruimte heeft om u op andere belangrijke zaken te focussen.

Onze kracht?
Het verlenen van service en deskundige zorg met heel veel liefde. Wij ontzorgen op huishoudelijk niveau, bieden verpleging aan en ondersteunen bij zorg en ziekenhuis bezoeken. Hiermee hopen wij u als mantelzorger te kunnen ontlasten zodat u uw taak als zorgverlener beter kunt volhouden, de regie blijft houden (of soms weer terugkrijgt) en dit alles met als doel te voorkomen dat u als mantelzorger overbelast raakt.

Begeleiding voor Mantelzorgers

Wij ondersteunen mantelzorgers door het verstrekken van informatie en advies, emotionele begeleiding, palliatieve terminale zorg en overige praktische zaken.

KCC
Vragen? Wij bellen je terug