BernadettaZorg biedt dagbesteding voor mensen die nog thuis wonen en behoefte hebben aan een gevarieerd en gezellige dag.

Dagprogramma

U kunt bij ons terecht voor een kopje koffie, samen ontbijten, lunchen en diner en samen bezig zijn. Ook worden er uitstapjes georganiseerd, zoals winkelen, museum bezoek of wandelen.

Wat ons onderscheid is dat elke dag zijn eigen programma heeft. Onze programma’s zijn inhoudelijk met zorg vervuld. Wij zorgen voor recente maatschappelijke informatie, creativiteit, beweging, samenhorigheid, en bieden indien nodig een luisterend oor op elk moment. De groep begeleiding bestaat minimaal uit 3 personeelsleden per dagprogramma. Onze dagbesteding groepen kunnen wij uitzetten tot dagelijks 15 bezoekers.

Dagbesteding

De dagen dat wij hebben zijn:

  • Dinsdag sport en bewegen ovl sport instructeur
  • Woensdag motivatie op creatief denken /meedoen
  • Donderdag sport en bewegen olv sport instructeur
  • Vrijdag uitstapje en/of thema dag

Onze dagbesteding start op alle dagen om 10.00u tot 17.00u

Indien nodig kunt tijdens de dagbesteding ook persoonlijke verzorging krijgen indien dit op dat moment nodig is. Denk hierbij aan wondverzorging, incontinentie en hulp bij het innemen van medicijnen.

Onze dagbesteding stelt u in staat om sociale contacten op te bouwen en te onderhouden.

Komt u in aanmerking voor de dagbesteding dan zijn er voor u waarschijnlijk geen kosten. Wij helpen u dan graag met de aanvraag.

Als wij uw interesse hebben gewekt nodigen wij u uit voor een proef dag. u kunt zich aanmelden via het telefoonnummer 085-06 64 321 of stuur een bericht via het contactformulier.

KCC
Vragen? Wij bellen je terug